Scala is een vastgoedspecialist en gevestigd centraal Nederland. In onze dienstverlening slaan wij een brug tussen investeerders en de eindgebruiker.

Het is onze doelstelling om steden aantrekkelijker en duurzamer te maken door middel van vastgoedtransformaties en nieuwbouw- ontwikkeling van bijzondere objecten. Onze missie is om waarde toe te voegen aan wat al bestaat. We bieden één aanspreekpunt voor het gehele ontwikkelingstraject van uiteenlopende projecten.

Portfolio Management +

Onze dienstverlening is erop gericht waarde toe te voegen aan individuele objecten en portfolio’s. Dit doen we vanuit onze ruime ervaring binnen toonaangevende, (inter)nationale organisaties op het gebied van onroerend goed. Door onze ervaring aan zowel de eigenaars- als de gebruikerskant, zijn we beter in staat de belangen van beide partijen te onderkennen, wat leidt tot daadkrachtige adviestrajecten.  

Meer informatie vindt u op de projecten pagina

Vastgoedontwikkeling +

Met verschillende programma's en maatregelen stimuleert de overheid eigenaren en huurders van onroerend goed om de functies van vastgoed te verbeteren en leegstand te verminderen. Scala beheerst alle stadia van een herontwikkelingsproces; van acquisitie, conceptontwikkeling, planning, constructie tot verhuur.